Follow by Email

zaterdag 5 april 2014

INenINtriest

Iets met EINDELIJK
Maar ook iets met IN en IN triest

Zaterdag 5 april gaat toch wel het nieuws in als DE dag waarop de media VOL aandacht besteed aan Lyme! Zelf heb ik LyME, maar deze stap is al een MEGA stap in de goede richting! Awareness is de eerste stap om te komen tot waar wij LyME patiĆ«nten van dromen!

Ik droom van twee dingen:
1> Dat artsen en het zorgstelsel dat ons serieus gaat nemen en EINDELIJK een verder gaan kijken dan ‘tussen de oren’. Nog steeds leeft deze wereld in de oertijd. Cognitieve Gedragstherapie zal ons genezen.
2> Dat de publiek meer kennis gaat krijgen over wat de teek aan kan richten en dus na een tekenbeet direct actie ondernemen. F*ck die EM!

Vandaag ….

Voorpagina Telegraaf
Pagina 3 Telegraaf

NOS, Algemeen Dagblad, De Volkskrant, PowNet, RTV Utrecht
Slecht een greep uit de media die aandacht besteden aan het feit dat er binnen 1 jaar tijd 5 mensen zichzelf van het leven beroofd hebben omdat zij niet konden leven met de verwoesting die Lyme in een lijf aanricht, maar vooral ook omdat er in Nederland GEEN behandeling te vinden is. En als die al wel te vinden is, zelf betaald moet worden. Mensen waarvan het UWV roept dat zij 40 uur kunnen werken en dus niet tot uitkeren overgaan. Mensen die ECHT in de steek gelaten worden door HET systeem! ONS SYSTEEM.

Ik wijk uit naar Duitsland. Om behandeld te worden. Om %-en te winnen. Helemaal beter worden, daar geloof ik niet meer in, maar … Dit gevecht ga ik nog aan!

RIP lieve MedeStrijders! Laat jullie dood niet voor niets geweest zijn en BEDANKT voor deze golf aan media-aandacht die jullie voor elkaar gekregen hebben. maakt een diepe buiging #RESPECT


Lieve familie en vrienden van deze helden: Ik denk aan jullie en wens jullie alle kracht! Het moet vreselijk zijn om op en vooral door deze manier met dit verlies geconfronteerd te worden. Ik brand een kaarsje voor jullie!

1 opmerking:

  1. Bizar dat dit eerst moet gebeuren voordat er oren en ogen open gaan. Niet eerlijk, en hopelijk is het niet voor niets geweest.

    En ik hoop dat jij er vele % bij kan snoepen!
    Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen