Follow by Email

donderdag 7 juni 2012

NPO heeft me GESLOOPT

Om aan te tonen dat concentreren mij echt vreselijk veel energie kost en ik daarna uitgeteld ben door de PEM, kwam ik in aanmerking voor een NPO (Neuro Psychologisch Onderzoek). Ik hoop dat ze aan kunnen tonen dat mijn concentratie echt slecht is en dat ik het niet lang volhoud om me te concentreren ..... Niet voor mezelf, want ik weet hoe erg ik beperkt ben op dat gebied, maar voor de verzekeraar.


Dus ging ik 19 april naar 020 om mij te laten onderzoeken. Na een gesprek van 2 uur, werd mij verteld dat ik in aanmerking kom voor een NPO. En dat terwijl ik dacht dat dit de NPO was. Niet dus ;) 
22 Mei mocht ik weer naar 020 en deze keer mocht mijn lief mee. Apart van elkaar werden we doorgezaagd en mocht ik testjes doen. 29 Mei mocht ik weer 2 uur testen doen en lastige vragen beantwoorden. En toen vroeg zij of ik 30 mei ook terug wilde komen. 
Willen niet, maar om een goede test te doen wel nodig. Immers, de straf van mijn inspanning (PEM) komt de dag nadat ik de inspanning geleverd heb. Dus 30 mei ging ik wederom naar 020 om meer testen te doen en vragenlijsten in te vullen. 


En sinds die woensdag heb ik PEM en niet zo een beetje ook ;( Zondag was het zelfs zo erg dat ik spontaan door mijn knie zakte toen ik stilstond en deze helemaal gloeide. Verder overal pijn en uitgeput. Om heel eerlijk te zijn, ben ik tot op de dag van vandaag uitgeput. En het irritante is dat je slecht slaapt als je uitgeput bent. Klinkt raar, maar is jammer genoeg zo waar .... Bah! 


Vandaag probeer ik het beetje energie dat ik heb niet te verbruiken om morgen te kunnen genieten van het huwelijk van J&J, want die dag ga ik mij niet af laten nemen. PEM of geen PEM .... we gaan feesten en het leven vieren!


Het is een beetje een zeurblog geworden, maar dat moet ook mogen vind ik. En de uitslag van mijn NPO? Die krijg ik de 14e. Ik ben benieuwd! Heel erg benieuwd! 


Wordt vast en zeker weer vervolgd ;)

6 opmerkingen:

 1. Vind ik niet leuk! Zon lange weg voor slechts een onderzoek..
  Dikke knuf en hoop dat je heel snel van de PEM verlost bent en van de bruiloft mag genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel lieverd! Laten we hopen dat ze aan kunnen tonen wat ze aan moeten tonen :) en morgen ...... Morgen ga ik genieten! Lekker puh! *haar tong uitsteekt naar haar PEM*
   Dikke kus!

   Verwijderen
 2. Heb net eindelijk het ME filmpje gezien. Mooi dat iedereen daar zijn verhaal kon doen. mooi om te zien. Jij lag lekker in je spreekstoel ;). Ik ben heel benieuwd naar de uitslag van de test. Ik hoop dat die dokter een beetje lief voor je was! =)
  Tot snel!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. He lieverd, Lees je berichtje nu pas ;) Dank voor je complimenten! See you very soon! Jammer voor jou, want dan is je reis afgelopen .... Leuk voor mij! Knuffel

   Verwijderen