Follow by Email

vrijdag 27 januari 2017

Iets met is het onzin?
Maar ook iets met niet geschoten is sowieso mis.


Eergisteren kwam ik een filmpje tegen op FeestBoek over de Laeq Health; Een thuis laser apparaat. De stukken tekst die cursief staan, heb ik zo van hun site (https://laeqhealth.com/behandeling/lasertherapie-en-thuislaser/) geplukt, maar ik zou het niet beter kunnen omschrijven. Sterker nog; Ik onthoud het niet eens :D

Laeq health 3.0
"De Laeq health 3.0 is een ‘device’, een apparaat(je) voor monochromatisch licht (licht van 1 golflengte) dat wordt aangestuurd door een app. Dit monochromatisch licht wordt opgenomen door alle cellen in uw bloed. Deze worden daardoor gestimuleerd om weer optimaal te functioneren. Met als resultaat een verbeterde doorbloeding, een verbeterd zuurstoftransport, een verbeterd immuunsysteem en het vrijkomen van endorfines."

Sinds vandaag ben ik lid van de Red Nose Club en is mijn nickname: MiekieTheRedNoseReindeer.
"Wist u dat uw bloed elk half uur maar liefst twaalf keer door uw neus stroomt? Uw neus, waar uw bloedvaten én dun zijn én dicht aan de oppervlakte liggen. Dat maakt juist uw neus bij uitstek de plek voor de behandeling. De behandeling die er op neer komt dat u maar twee keer per dag een half uur uw clip in uw neus hoeft te doen."

De eerste sessie heb ik al verknald want je moet de app open laten staan en ik ben natuurlijk van alles gaan delen, posten, enz. Sessie afgebroken ;)

Voedings- en afvalstoffen
"De fotobiomodulaire energie die bij PBM vrijkomt, verhoogt de doorlaatbaarheid van de celwand. Dat zorgt én voor een betere opname en afgifte van voedingsstoffen én voor een betere opname en afvoer van afvalstoffen."

Zuurstoftransport
"De PBM-behandeling draagt bij aan een verbeterd zuurstoftransport, een betere verbranding van brandstof en daarmee aan een fitter gevoel. Om de simpele reden dat meer zuurstof in uw  bloed zorgt voor een toename van de verbranding van de brandstof in uw spieren. Met als gevolg dat er veel minder snel verzuring optreedt en u veel minder pijn voelt."

IJzergehalte in uw bloed
"De PBM-behandeling stimuleert uw rode bloedcellen zodanig, dat ze beter in staat zijn om het ijzer in uw bloed vast te houden. En hoe beter het ijzergehalte in uw bloed, hoe beter ook uw bloed in staat is om zuurstof te transporteren door en af te geven aan uw lichaam. en afgifte van zuurstof door het bloed."

Beter worden

"Door het vrijkomen van endorfines zullen uw pijnklachten afnemen, zult u zich prettiger voelen en ook beter slapen. Bovendien werken de vrijkomende endorfines ontstekingsremmend. Met als gevolg een snellere genezing. Van diverse aandoeningen, zoals bijvoorbeeld fibromyalgie, ME/CVS, aandoeningen aan het immuunsysteem en verhoogd cholesterol. Die dankzij PBM, zo tonen de praktijk en wetenschappelijk onderzoek aan, succesvol en effectief kunnen worden behandeld."

Bij deelname aan deze behandeling voor een half jaar, betaal je € 1,- per dag. Daar Medisch Nederland ons ME patiënten in de kou laat staan, en ik van de niet geschoten is sowieso mis ben, heb ik mijn stoute schoenen aangetrokken en prober ik het uit.

Vooral dat zuurstoftransportverhaal trekt mij aan. Immers; Ik heb abnormaal (woorden van de arts) weinig zuurstof ik mijn bloed.

Het beter slapen verhaal klinkt mij als muziek in de oren. Dankzij mijn Fitibit weet ik nu dat ik van de 10 tot 12 uur dat ik in bed lig, er 5 tot 7 slaap. Dat wist ik natuurlijk wel, maar het aantal uren dat ik daadwerkelijk slaap viel mij vies tegen. Ik ben ruim 20 x per nacht rusteloos / wakker.

En dus investeer ik € 1.- per dag.
En dus probeer ik of dit apparaat mij %-en op gaat leveren.
En dus heb ik weer hoop.

Wordt vast en zeker vervolgd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten