Follow by Email

vrijdag 12 oktober 2012

ZinDieMeRaakt

Afgelopen woensdag geloof ik was er een aflevering van Jong te zien. Mijn TwitterVriendjes reageerden allemaal op deze uitzending, dat ze zo vreselijk onder de indruk waren. Dus heb ik de uitzending terug zitten kijken vandaag.

In deze aflevering stond een jonge vrouw van begin 30 centraal die 24 uur per dag vreselijke pijnen heeft en 20 tot 22 uur per dag in bed ligt. Een vreselijk verhaal. Tot 3 jaar geleden was zij helemaal gezond. Totdat zij haar elleboog stootte .... Bizar! Ik schrok echt van haar verhaal!

Maar goed .... daar gaat dit blogje nu even niet over al zou ze het wel meer dan verdienen! 

Aan het einde van het programma sprak zij haar familie en vrienden toe. Ook haar man was hier natuurlijk bij en toen zei ze iets wat echt BAM binnenkwam bij mij ....

Ze vertelde dat het haar kwetst als mensen tegen haar man zeggen dat zij het zo knap vinden dat hij bij haar blijft. Dat ze daarmee haar kleineren terwijl de relatie die zij samen hebben door hun beide als gelijkwaardig gezien wordt. 

BAM. Die kwam binnen. Vooral omdat ook ik hoop dat mijn lief onze relatie, ondanks mijn ziek zijn, nog steeds als gelijkwaardig beschouwd. Ik ga het hem zo vragen. Zodra hij binnenkomt en zijn bordje eten onder zijn neus krijgt wordt dit DE vraag van de avond.

Ik hoop echt dat hij JA zal zeggen. Ik weet namelijk dat hij deze vraag of reactie ook wel gehad heeft ... Dat mensen het knap vinden dat hij, ondanks mijn ziekte, bij me blijft. En ik bid dat hij het niet zo voelt. 

Het antwoord:Mijn lief heeft tijdens het eten DE vraag beantwoord en hij is geslaagd! Ook hij vindt dat onze relatie gelijkwaardig is en hij heeft nooit overwogen om bij mij weg te gaan omdat ik 3 jaar geleden ziek werd. Een kanttekening: Hij zegt er wel bij dat dat komt door de manier waarop ik met mijn ziek zijn omga. 

Ik houd van die jongen! 

3 opmerkingen:

 1. Ja, dat komt binnen ... heb de aflevering ook niet gezien, maar zal hem misschien ook wel terugkijken. Wie weet ... kus en liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja S heeft ook vaak de vraag gehad zelfs is er gezegd ik snap absoluut niet dat je bij haar blijft....
  Totem ze dat vroegen had ik een mega slechte dag kwam als een 150 jarige aangelopen hij antwoordde deseks is zo goed je had de smoel werken moeten zien mij aan zien komen lippen en dat... Ze snappen er niks meer van vroeger zei ik upg
  Uit positie gelult

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik had ook niet anders van je lief verwacht!!!!!!!!! =D
  Hij past bij jou en jij bij hem!

  BeantwoordenVerwijderen