Follow by Email

woensdag 19 december 2012

Weer de molen in

De huisarts vond het tijd. Tijd om mij maar weer de molen in te gooien. Immers, chronisch ziek zijn is ok, maar dan moet je ook chronisch naar artsen. 
Dit keer werd het lootje 'Reumatoloog' getrokken. Dit omdat ik al zo lang ik ME heb, veel last van pijn heb. 
Vandaag was het 'eindelijk' zo ver en mocht ik mij melden bij de reumatoloog. In een gewoon ziekenhuis, dus je rekent op een afspraak van 10 minuten. Er in en er uit ....

Dat liep iets anders .... Ruim een uur werden er vragen aan mij gesteld en ik werd uitgebreid onderzocht. Ze was oprecht ge├»nteresseerd in mijn ME en mijn andere kwalen (voel me net een hypochonder zo nu en dan) en bekeek ook al mijn eerder bloedonderzoeken. Ze schrok van het feit dat mijn leverwaardes al zeker een jaar niet goed zijn en vind verder onderzoek noodzakelijk. 

De molen gaat weer draaien .... Bloedonderzoek, urine-onderzoek, echo lever en r├Ântgenfoto's. Ik hoop 30 januari weer uitgedraaid te zijn. Het is dus of reuma, of fibromyalgie of slijtage. 
En bedankt! 

Het fijne van vandaag is wel dat ik nu goede pijnstillers gekregen heb. Alleen nog even ophalen ;)

Wordt wederom vervolgd dus!

Rest mij jullie waanzinnige kerstdagen en een 2013 toe te wensen waarin al jullie dromen waarheid mogen worden. Ik weet niet of ik nog blog voor deze dagen, vandaar dat ik dit nu al meld!


4 opmerkingen:

 1. Fijn dat ze erg geinteresseerd is!! Toch altijd wel fijn! Jullie ook fijne dagen, bedankt voor het kaartje vakgenootje, erg lief!!! Tot snel x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja .... Een arts die verder kijkt dan haar neus (specialisme) lang is, is altijd fijn! Zij kijkt echt naar het hele plaatje. Dikke zoen vakgenootje en graag gedaan uiteraard.
   Ps. Ik vind jou ook lief!

   Verwijderen
 2. Ik zat vorig jaar deze tijd in precies dezelfde molen.. ik hoop dat er het meest gunstige voor jou uit gaat komen en dat ze je verder kunnen helpen!

  Knuffie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb in ieder geval goede (of betere) pijnstillers gekregen. Dus dat gaat al een hoop schelen. En .... Whahahahahahaha .... Ik ben niet zo snel ;)
   Knuffel meis!

   Verwijderen