Follow by Email

zaterdag 30 maart 2013

VAKANTIE!


Binnenkort ga ik naar Afrika!
Ja …. Naar AFRIKA!
Echt …. Helemaal naar Afrika!
En ik kan niet wachten!
Echt niet wachten!

Maar ik moet nog wachten!
Nog wachten voor ik naar Afrika mag ;)

YES!

Mijn lief en ik gaan een waanzinnige reis maken! We gaan met een grote 4x4 door Namibië rijden. Nou ja, Miek gaat zich vooral laten rijden. Van ***** lodge naar ***** lodge. Van zwembad naar zwembad en ondertussen hopelijk waanzinnige dingen zien en meemaken. Voor Miek zijn er rustdagen ingebouwd waarop zij met PEM aan de rand van het zwembad mag liggen.  Lief kan dan leuke dingen doen in de omgeving van onze lodge.

En daarna gaan we naar Botswana. Waar we van park naar park gevlogen worden. Waar we gaan genieten van safari’s. Waar we hopelijk oog in oog komen te staan met The Big 5! De 400 mm lens voor de camera ligt al klaar! Ook hier weer volop rustdagen om de PEM de PEM te laten zijn, aan de rand van een zwembad. Wat een straf! ;D

En daarna …. Gaan we nog niet naar huis, maar gaan we in Zuid Afrika genieten van het knuffelen met leeuwtjes en met Emma, het luipaard bij dierbare vriendjes van ons. En aan het zwembad liggen. En gezellige avonden vol braai en Skip Bo hebben.

En daarna …. Dan gaan we terug naar ons HuisjeInHetBos om te gaan genieten van de zomer. En het paradijs waar wij in wonen. En Miek gaat bijtanken. ‘Genieten’ van haar PEM die zeker de kop op zal steken, maar ….. Dat kan Miek helemaal niets schelen! Ook tijdens die PEM zal zij vreselijk dankbaar zijn dat we de middelen hebben om reizen te maken die helemaal aangepast zijn aan wat zij wel en (jammer genoeg) vooral niet meer kan.

En dan na ongeveer een week …. Dan komen mijn fotoboeken binnen en MOET iedereen die langskomt of waar ik langs ga verplicht deze boeken doorspitten.

YES!


4 opmerkingen: