dinsdag 13 maart 2012

ME is Vechten voor gerechtigheid


Toch maar eens kijken of dit ook wat voor mij is. Om mensen die het interesseren wat er met mij gebeurt op de hoogte te houden van het reilen en zeilen van MissMiekS. 

Ik weet sinds een paar maanden officieel dat ik ME heb. Voor de arbeidsongeschikheidsverzekeraar een reden om de uitkering te stoppen. Met CVS kan je immers 100% werken. Vinden zij.

Ik zou niets liever willen dan 100% werken, een druk sociaal leven hebben, uitgaan, sporten, duiken, motorrijden en wat ik 3 jaar geleden allemaal wel kon. Maar ja. Ik heb ME. Dus zit ik gemiddeld 2x in de week bij een specialist, zijn de bank en de fleecedeken mijn beste vrienden en staat mijn huis te koop.

En nu gaan we het gevecht aan met de GROTE boze verzekeringsmaatschapij. De advocaat belt vanmiddag om de 1e afspraak in te plannen. 

We gaan het gevecht aan! En winnen zullen we! 

6 opmerkingen:

  1. Hij doet het! #toptop
    En vechten zullen we!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik hoop / denk dat dit een goede manier is om zo nu en dan anderen te laten weten hoe het met mij gaat :0 Whahahahahahahahahaha

      Verwijderen
  2. Dat dit de reden was dat je huis te koop stond wist ik nog niet. Rot zeg!! Ik spreek je wel weer op Twitter! MarijeME

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het leven is een feest... Alleen moeten wij nog uitgenodigd worden

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Uiteindelijk zal jij winnen!!
    Dat ze dat alvast weten!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Zeker weten , dikke vette het gaat je lukken kusssssss.

    BeantwoordenVerwijderen